PowerwalkSlimFit

Bezig met een dieet, maar je merkt dat je die 'stok achter de deur' nodig bent om toch ook je uiteindelijke doel te halen? Dan is het traject PowerwalkSlimFit misschien wat voor jou!

Een 12-weeks traject waarbij je geholpen worden om fitter te worden en je mentaal wordt ondersteunt en uitgedaagd om nog beter na te denken en gezondere keuzes te maken.

Je wordt begeleid zowel buiten als online d.m.v. 2 sessies per week:
1. 1x per week PowerwalkSlimFit sessie
2. 1x per week online Zoomsessie

BONUS:  1x Per week GRATIS meedoen met de reguliere trainingen!

PowerwalkSlimFit sessie
De PowerwalkSlimFit sessie is een buitensessie. We gaan tijdens dit uur Powerwalken en werken aan je mentale vermogen; je gedrag analyseren om het te veranderen., opdrachtjes maken en inzichten geven.

Online Zoomsessie
Deze sessie gaat over mindset, afvallen en bewegen, waarin ook ruimte is om uitgebreid je vragen rondom afvallen en bewegen te beantwoorden, zodat je de bruggen slaat tussen "weten" dat het goed voor je is om meer te bewegen, naar "proberen" om meer te bewegen in het dagelijkse leven en "doen": letterlijk meer stappen zetten. Op een makkelijke manier meer bewegen en dus ook makkelijk meer afvallen. Kortom: op een Slimme manier Afslanken, slimmer fit worden.